pondělí 14. září 2015

Novinkový random za minulý týden

Krásný začátek týdne Vám všem :)! Doufám, že si užíváte vcelku krásného počasí, jelikož sluníčko je místy pořád štědré a dívala jsem se, že ještě nějaký čas bude!


V příspěvku Vám tentokrát přináším takový menší novinkový random, který jsem si minulý týden udělala a napíšu Vám nějaké menší typy, co kde můžete ulovit za výhodnou cenu nebo podzim se blíží, léto pomalu končí a někteří se mohou přetrhnout v nízkých cenách starých kolekcí. A pro nás milovníky nakupování, kdy se nám sbíhají oči po všech výlohách s nápisem sale, je to lákadlo, vběhnout do těch všech zlevněných obchodů :).

Jako první Vám přináším ukázku fotografií, asi bych řekla, mých nových šperkovniček, ze kterých jsem úplně nadšená, a které jsem si úplně zamilovala. V podstatě do nich můžete dát cokoli a je jedno jestli to jsou nějaké Vaše oblíbené doplňky nebo něco jiného. Ulovila jsem je v Kiku, kde měli různě zkombinovanou bílou nebo růžovou barvu, jsou otevírací a nahoře je sklíčko.


Jedna mě stála 70,- a je úplně jedno, jestli jste si vzali dvakrát obdélníkovou nebo čtvercovou, obě jsou cenově úplně stejný :).



Taky se teda musím pochlubit, že už i já vlastním tuto novinku, která není úplně nová, ale stále je v balzámech na rty hitem a i já jsem si teda do sbírky pořídila balzám na rty eos s příchutí letního ovoce :). V drogérii dm ho dostanete za 159,- v originálním balení. Je to moje první zkušenost s ním, tak jsem sama zvědavá, jak mi zachutná. Doufám, že ano, protože cena za takový balzám není v podstatně nejlevnější a docela jsem koukala, jak i přesto rychlo zmizl z regálu :).
Docela jsem byla rozhořčena, že vlastně za tuto cenu koupíte i "neoriginál", který není vůbec prospěšný, a tak si musíte dávat pozor, když ho například kupujete přes internet, aby Vám nepřišel právě takový..




A úžasná tečka na závěr, už jste byli teď v poslední době v New Yourkeru? Jestli ne a chystáte se tam teď někdy vyrazit, myslím si, že Vám mohu zaručit, že tam strávíte množství Vašeho času, v ruce budete mít plno věcí a už se budete vybavovat na příští letní dovolenou. New Yourker právě nabízí jedno z množství slev, co se týká letní kolekce a chcete si teď pořídit výhodně trička, tílka, kraťasky, ale i cokoli jiného, můžete si s sebou odnést rovnou kufr :).


Kéž by léto ještě nekončilo! Já jsem totiž v New Yourkeru koupila tento vrchní díl plavek za 89,- a původně stal o několik stovek daleko více. Můžete si vybrat z množství vršků i spodních dílů k plavkám nebo si je různě zkombinovat :). Myslím, že některé z nich byly opravdu kouzelné a za tu cenu, stálo za to, si nějaké hezké pořídit, plavek není nikdy dost :).

Taky jsem si pořídila za 139,- takový vrchní top v lososové barvičce, který působí jako jemný svetřík, není na žádné zavázaní, a je úplně kouzelný :).


A co Vy? Už jste utržili něco z letních slev nebo dokonce máte taky nějaké typy na zlevněné věci v obchodech :)? A jaká je Vaše zkušenost s balzámem od eos? Jste s nim spokojení?

Mějte krásný zbytek dne, Theresa! :)

21 komentářů :

  1. Tak ty šperkovnice jsou naprosto rozkošné :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vrchný diel plaviek je vážne skvelý!

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  3. EOS, jééé :) ten si plánuju pořídit co nejdřív, balzámků není nikdy dost :D :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. This bracelet is perfect! *o*

    I hope that you visit my blog too and stay for longer: SPIKED-SOUL.BLOGSPOT.COM :)

    P.S. Could you click this Choies link? I’ll be so enjoyed! Thank you!
    www.choies.com/product/golden-crystal-shield-multirow-charm-necklace_p45886?cid=6460jesspai

    Have a nice day!

    OdpovědětVymazat
  5. tie šperkovnice sú naozaj pekné :)
    eos som ešte nikdy nemala, odrádza ma najmä tá cena a či sa vôbec za toľko oplatí. niekedy by si sa mohla podeliť o tvoj názor :)

    OdpovědětVymazat
  6. Beautiful items:) Have a nice week:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Na balzámek eos jsem moc zvědavá. 159,- mi přijde fakt jako neskutečná cena. Ale před pár dny jsem se viděla s jednou kamarádkou a ta měla balzámek jahůdkový no a jak to sladce chutnalo, to byla pecka! :D
    Dej pak Terezko určitě vědět, jak se ti to zdá :)
    Ještě taky srdečně zvu tebe i všechny tvoje čtenářky na giveaway o rtěnku v tužce od Maybelline Color Drama, ve dramatickém, podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký článek :) u nás teda dneska skoro celý den lilo, ale jsem ráda, že aspoň vy tam máte hezky :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  9. plavky jsou moc hezké, krabičky z Kik také, škoda, že mám Kik tak daleko, já mám doma pár EOS z USA, ale moc je nepoužívám, ale ta česká cena je strašná, za tomám 3 ks a originály, to jsou ty naše Čechy holt:/

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Plavky su prekrásne a urobila si dobre!:) Presne taký potisk sa páči aj mne a hneď by som ich brala!:)
    Ale všetky veci su uplne prekrásne!:) a ta šperkovnička♥♥♥

    Krásny deň. :)
    xoxo

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. New Yorker je priebornik na letne zlavy to suhlasim :) ja som si tento rok nekupila nic, nejako som nestihala a zrazu boli zlavy u nas prec :(

    Pozyvam na GA o serum na rast rias tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek, každopádně eos je fajn, akorát jak píšeš není zrovna nejlevnější a i já se na něho už kolikrát koukala v dm i v rossmannu, ale zatím jsem si ho neodnesla.

    OdpovědětVymazat
  14. Great post! xx

    I'm following you on GFC, can you please follow be back? Thanks!
    https://staliaisbae.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezký článek! Tenhle EOS mám také a je můj úplně nejoblíbenější! :D A náramky jsou moc hezké :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  16. ty šperkovnice jsou tak krááásnéé :)) Nejsou z Nanu Nana :) A fotky boží, jako vždy! .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuuuuuu :)! Ty mám z Kiku a úplně jsem si je zamilovala :)!!

      Vymazat
  17. Tie doplnky sú prekrásne a tie šperkovničky taktiež ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Wow! So beautiful things! I'm in love with your bikini and jewellery. I like those pretty boxes too :)

    OdpovědětVymazat