úterý 25. srpna 2015

Den s milující snídani

Taky milujete snídaně :)? Já je více než miluji, a proto si dopřávám snídani se spousty ovoce, dobrot, které mám ráda, a kterými bych se mohla ujídat dokolečka dokola. Bohužel si je ale nedopřávám každý den, zvlášť když je škola, i když to říkám nerada, v ten čas totiž popadnu ráno ve spěchu první věc, kterou vidím nebo dokonce vylétnu z domu jen tak. A tak teď konečně o prázdninách se takto rozmazluji, kdy mi talíř ostružin střídá talíř malin nebo borůvek :). Určitě takové snídaně vyzkoušejte i Vy! Jsou totiž výtečné, a začnou den s Vámi!


Nevím, jestli používáte všichni sociální sítě jako je instagram apod., ale pokud ano, všimli jste si, že přesně tyto snídaně můžete vidět na každém druhém obrázku, a já musím napsat, že jsou úplně skvělé, líbí se mi, že každá je úplně originální, krásně vypadají, a přitom jsou úplně jednoduché :).

Já jsem si tuto snídani dopřála z bílého jogurtu, který si dávám hodně často a mám ho nejraději, nejvíce mám ráda řecký, ale je úplně jedno, který jogurt Vám tvoří základ snídaně :). Můj dědeček mě z jeho zahrádky zásobil několika litry ostružin, a proto je nejen pojídám během dne, ale také je přidám například do snídaně, nebo je také dávám to džbánu s vodou, potom pijete vodu, která úplně voní po ostružinách! Snídani jsem také ochutila jahodovými müsli, můžete si dát ale ty, které máte nejraději, já jsem známá právě těmi s jahodou nebo i s ořechem, a nakonec jsem na talířek dodala i domácí borůvkový džem, který je úplně lahodný. Ale můžete třeba zkusit místo džemu med, i ten je totiž lahodně sladký :).




A co Vy? Jaké jsou Vaše snídaně :)? Také během školy, práce nebo když nemáte čas, hopsáte ráno jen s müsli tyčkou v ruce, a když je konečně víkend nebo volno, dopřejete si něco víc úžasného :)?

18 komentářů :

  1. Mňam, vypadá to výborně :) Ostružiny miluju :) Já snídám hlavně ovesné kaše také s různým ovocem, ale občas to vyměním právě za bílý jogurt :) Btw. snídaňové fotky na instagramu taky miluju :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju snídaně! Poslední dobou jsem neměla moc času si nějaké dělat, natož je fotit, ale když mám čas a nemusím do práce, tak si s tím vážně vyhraju :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moje raňajky vyzerajú zvyčajne veľmi podobne :) Skvelý článok!

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluju snídaně a nemůžu bez nich žít. Nikdy bych nedokázala ráno odejít z domu bez snídaně, teda pokud to není naschvál a nejdu do posilky na lačno na ranní kardio, to potom jo, ale musím si aspoň udělat milkshake :) Jinak jsem děsně závislá na instagramu, takže můj foťák vždycky jí dřív než já.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pááni to vypadá prekrásne!♥.♥ Raňajky su mojím najobľúbenejším jedlom dňa, takže si na nich dám záležať. Vždy aj keď idem ráno do školy, radšej si privstanem aj o hodinu, ale raňajky musím mať. :) .. Moje raňajky pozostávaju podobne tak ako aj tvoje len ja ... si dávam ovsené vločky, sójové mlieko (alebo ryžové, mandľové..), 2 banány, rôzne druhy orieškov, sušené brusnice, struhaný kokos, chia semienka a goji :) Zasíti ma to a najbližšie 3 hodiny nemusím nič jesť :)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky :). Já taky zbožňuji snídani, opravdu si je vychutnávám, nejraději na balkóně nebo v přírodě.
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam. Tak toto vyzerá super. Ja som zvykla biely jogurt s chia semienkami a medom, avšak určite vyskúšam aj toto.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Snidane taky miluju. Ale protoze si rada prispim, tak mam jeste radsi brunch! :) Vypada to uzasne.

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  9. ja tiež dávam med alebo agávový sirup, ktorý je ešte lepší :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. wau, mňam, milujem takýto druh raňajok :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Já tedy snídám každý den a každý den si na snídani udělám čas, proto si radši přivstanu, abych se stihla nasnídat, protože to je pro mě základ :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jo, miluju <3 a vždycky mě štve, že nemůžu snídat víckrát denně :D protože nikdy nevím, jestli ovesnou nebo rýžovou, jogurt nebo krupicovou, s ovocem nebo s kakaem :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Miluju snídaně!!Sice jsem občas lína si kvůli ní přivstat,ale pak to stojí za to.
    Ty ostružiny vypadají lahodně !:)

    www.sabihomolacova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. I really like your blog:) Kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tohle mi teda nastartovalo pořádně sliny! (: Mňam!

    With love,
    Suzy ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  16. hned tě musím sledovat na instagramu :) já zase miluju banány a jablka s burákovým máslem :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. čau Terezko! <3
    Vypadá to naprosto parádně a vnukla jsi mi nápad na další článek :D. Já zase miluju k snídani smoothie různého typu. Nejlépe 5 banánů a 5 meruňek rozmixovaných ve vodě.
    Skvělý start do nového dne :)
    www.iamclarella.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat