pondělí 24. srpna 2015

Džínové kalhoty s laclem, které jsem stihla ulovit

Já jsem ta, která se nechává unést vždy letošními hity, a pak, i když chci odolat, stejně jsou nakonec vítězně ve skříni. Všimli jste si, že se zpátky vrací móda našich maminek, jako jsou například džínové kalhoty s laclem :)? Právě už od letošního jara jsou jich plné obchody, především je můžete najít v obchodech jako je H&M, Reserved, New Yorker nebo Gate, tak tam přesně je zaručeně ještě teď na podzim koupíte :).


Možná se dá říct, že jsou hitem letošního jara, léta i podzimu nebo v módních obchodech přichází skoro s každou kolekcí, akorát jindy jsou světlé a jindy tmavé :), a já, protože mám ráda džíny světlé, i když více nosím tmavé :), jsem si je taky pořídila! Abych pravdu řekla, dlouho jsem okolo nich chodila jako mlsný pes, protože tento střih ne každé postavě lichotí, ne každému sedne, ne pro všechny je šity na míru. Po několika stání a koukání se v nich na sebe do zrcadla, jsem je za úspěšnou cenu v obchodě Gate, přinesla na pokladnu i já :).



A co Vy, koupily jste si je nebo koupily byste si je :)? Já je mám nafocené bohužel jenom k černému topu nebo mi to přijde jako příjemný kontrast světlé a tmavé, ale věřte, že daleko více úžasněji vypadají s kombinací různých košil, kterých mám ve skříni hned několik, na které jsem ujetá, a které jim dodají ještě větší šmrnc ;).

22 komentářů :

  1. Bože bože božee, jsi moc krásná!♥
    a strašně ti to sluší! Já sama jsem asi před rokem šíleně po takových kalhotech toužila, ale ikde jsem je nesehnala. Jak tk na tebe koukám, tak možná zkusím ještě letos nějaké ulovit.
    Fakt super článek!♥

    ADEL'S FASHION LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi neuvěřitelně krásná! :) A moc ti ty džíny sluší, jsi zrovna typ, kterému to sedí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Maš prekrásny blog ♥ a tvoje články su úžasne!:)
    ... a si tak krásna, robíš modelku? .. a ak nie tak by si určite mala!!:)♥

    .. Chceš sa vzájomne nasledovať cez GFC a iné socialne siete? Budem veľmi rada daj mi vedieť. :)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadáš v nich skvěle! Já bych do nich asi nešla, pokukovala jsem po kraťasech s laclem, domá mám sukni s laclem (která mi je menší a spíš čeká, až mi zase bude :D), ale na kalhoty bohužel nemám postavu. Tobě ale sluší :) Jinak máš moc hezký blog :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty lacláče se mi strašně líbí, ale příjde mi, že mě vůbec nesluší, zato tobě moc!!:(♥:D
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  6. Lacláče mi přijdou strašně roztomilí :) A jsi moc hezky opálená. Stala jsem se pravidelnou čtenářkou a budu ráda, pokud se staneš mou :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  7. jé, džíny s trakmi, ja vlastním dvoje - jedny dlhé a druhé ako šórtky :).
    inak, nádherné fotografie a vidím, že si si len teraz založila blog, tak prajem ti pekné začiatky a nech sa ti darí! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  8. Teda ty lacláče ti vážně moc sluší a fotky se ti taky moc povedly :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi nádherná! a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. pri tomto sa neviem rozhodnúť, niekedy sa mi to páči a niekedy nie, ale na sebe si viem predstaviť možno tak kratku verziu :D a inak si fakt zaujimava v tvari, krasa :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi nádherná, hned odebírám tvůj blog <3 Moc ti to sluší! Lacláče jsou krásné :)

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky krásko!
    Moc Ti to na fotkách sluší a lacláče určitě můžeš nosit! :-)
    Budu ráda, když Ty i Tvý fanoušci mrknete ke mně na blog.
    Zatím se mějte všichni moc hezky <3
    www.iamclarella.blogspot.cz
    Zdraví K.

    OdpovědětVymazat
  14. Kalhoty Ti hodně sluší :) a máš krásný vlasy
    Týjo, já jsem snad lacláče nikdy neměla

    OdpovědětVymazat
  15. Páni, jsi úžasná! :) A navíc jsi neuvěřitelně krásná, připadáš mi neuvěřitelně exotická! :) Outfit je skvělý - máš nádherné fotky. :) Jinak jsem na tvém blogu úplně poprvé a rozhodně mě zaujal a získala jsi si novou čtenářku. :) Byla bych ráda, kdybys i ty někdy mrkla na můj blog a případně se stala mojí čtenářkou :). Samozřejmě jen, pokud budeš chtít ;) :) Měj se hezky!
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi nádherná. A máš neskutečně kvalitní fotky. Já tyto kalhoty nosila, když mi bylo zhruba 13 let a dnes jim zatím odolávám. Na Tvém blogu jsem poprvé a strašně mě zaujal, proto se stávám Tvou pravidelnou čtenářkou a zvu Tě na můj blog, pokud se Ti zalíbí, budu ráda za odběr. .)

    Lifestyle by Dendy

    OdpovědětVymazat
  17. Ty jsi kočka! No já čumím! Strašně ti to sluší, a fotky jsou vázne bomba:-) dávám odběr, máš super blog, budu ráda když i ty navštívíš můj blog:-)

    OdpovědětVymazat
  18. Wow, ty si tak nádherná, neskutočne ti to pristane :O

    OdpovědětVymazat
  19. Tak lacláče zháňam dlho, no všade sú len a len tie šortkové a musím povedať, že takéto s dlhými nohavicami sa mi páčia viac! NIkde som ich však nevidela. Keď ale hovoríš, kde sa dajú zohnať, tak možno popozarám ešte raz, lebo ja ich proste chcem! :)) no máš pravdu, že nelichotia každej postave, toho sa trochu bojím, lebo mojej určite nie, no apoň skúsim a uvidím. Za to predsa nič nedám. :)) Tebe to veľmi pristane! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Já bych si je koupila hned, ale bohužel právě mé postavě příliš nelichotí... Jinak nádhera :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. great blog.
    have a nice week

    cassiannamaria.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat