středa 26. srpna 2015

Vlasy jako ze ŽURNÁLU

Minulý týden jsem se snažila v drogérii popadnou něco, co by se dalo nazvat aspoň trošku zázrakem pro vlasy, chtěla jsem najít něco, co mi je dokáže aspoň trošku vylepšit, více nadýchat a rozjasnit nebo já na vlasy gel používám velmi málo, lak téměř vůbec, dá se říct, že jakékoli tužidlo vlastně vůbec. Vybírala jsem velmi dlouho, ale to je u mě zvykem, a teď jsem chtěla sáhnout opravdu po něčem úžasném, co mi udělá vlasy jako ze žurnálu :).


L'Oréal Paris se mi zamlouvala ze všech značek nejvíc nebo tam na mě koukala ze všech stran, měla jsem tam z čeho vybírat, a já teda chtěla, ať se mi vlasy lesknou, létají  a vlají jako v nádherné Paříži. Nakonec jsem si vybrala tužidlo, ale nikoli v laku, ale ve formě pěny, která Vám povím, umí doslova čarovat! Už jste někdy vyzkoušely přípravky ze Studia Line Volum´ Max? Pokud ne, běžte do toho, jsou totiž úplně čarovné :). Co se týče vlasů, umím být docela hodně, ale převelice vybíravá :), mám obrovskou zkušenost s mnoha gely a s různými tužidly, ale nepoužívala jsem je běžně nebo se mi nelíbí, že jsou na vlasech vidět, protože když přivřu obě oči do zrcadla, vidím, že mám vlasy po nich trochu slepené a při sáhnutí na ně tvrdší. S Line Volum´ Max se mi ale toto vůbec nestalo, a to jsem se toto tužidlo naučila používat skoro denně :). Vlasy jsou krásně hebké, žádný z vlasů se nelepí, a ještě k tomu se po něm lesknou :). A ještě Vám prozradím tajemství... víte, co ještě umí? Nadýchat vlasy jako ze salónu :)!



A co Vy? Používáte na své vlasy různé přípravky jako gely nebo tužidla? S kterými máte nejlepší zkušenost, a kterou značku máte nejraději :)? 

Krásný den! Theresa

12 komentářů :

  1. Ach, máš ozaj nádherné vlasy! Tužidlo vyzerá naozaj dobre ^^

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný článok! Máš naozaj veľmi pekné vlasy :)

    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasy máš moc hezké, já se teď chystám ke kadeřnici, dát vlasy dokupy po létě :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné vlasy :) Já na své vlasy tužidlo nepoužívám

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám takové zpevnňující sérum na vlnité vlasy od Yves-Rocher. Trošku si sice připlatíte, stojí okolo 2 stovek, ale výsledek je zaručený. O spoustě produktech už jsem recenzi napsala a plánuji další na www.iamclarella.blogspot.cz.
    Budu se na vás těšit u mě :) K. <3
    A btw. Terezko vypadáš nádherně <3

    OdpovědětVymazat
  6. mať také vlasy ako ty !
    www.dominicaminarik.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, ty máš krásne vlasy :O Tak na tvoje odporučenie rozhodne vyskúšam, ale na moje vlasy nie je lahko niečo nájsť, lebo keď ich mám skoro po zadok, nadýchať ich je trochu problém :D

    OdpovědětVymazat
  8. Máš nádherné vlasy! Ty jsi vlastně nádherná celá! Haha:-) Každopádně já bych něco takového taky potřebovala, vlasy mám dlouhé a vážně už suché a poničené, po ostříhání si plánuji koupit olejíček od L'oreal:-)
    Super článek krásko:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš krásné vlasy!
    Tužidlo vypadá dobře. :)
    Já mám nejraději lak na vlasy got2b Volumania, voní po malinách. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásné vlasy! Já jsem nikdy nepoužívala nějaké tužidla ani gely ,ale tohle tužidlo vypadá skvěle!! :)

    www.sabihomolacova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. vlasy máš opravdu krásné :) také používám produkty pouze pro objem a toto tužidlo určitě zkusím, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat