úterý 15. září 2015

Líčení trošku jinak

Krásný večer, milé čtenářky! Tento článek si myslím, že mohu nazvat úplně oddechovým článkem pro Vás, protože představuje fotografie, které poukazují na extravagantní líčení a pohrává si s myšlenkou, jestli je vůbec extravagance v líčení nějakým výjimečným uměním nebo naopak nějakým zmalováním tváří.. Co si myslíte o ní Vy :)?


Položila jsem se do rukou paní vizážistky, která na mě chtěla zkusit i něco jiného než jen namalovat tvář běžným líčením, a tak se mě zeptala, jestli může zkusit něco neobvyklého, čarovného, vlastně něco, s čím bych mohla vyjít jenom na karneval :).

Protože mě osobně přijde tohle líčení zajímavé a já osobně bych ho nazvala úplným uměním mezi vizážisty, nenechávám tyto fotografie jenom u mě ve své složce, ale přidávám je i tu :). Tento druh líčení mi přijde famózní, obdivuji všechny tyto lidi, kteří si s ním takto dokážou vyhrát, třeba ho i nějak přizdobí a nebojí se, jak se říká, přitlačit na pilu :).



Paní vizážistka se pro toto líčení rozhodla vzít růžové a fialové barvy a to ani netušila, že jsou jedny z mých nejoblíbenějších na tváři :)! Kromě těchto všelijakých barev, použila ale tentokrát bílou řasenku a ta si myslím, že tomu všemu dodává největší efekt :). Strašně se mi líbí tato kombinace, bílé a růžové. Já si myslím, že takové líčení by klidně mohlo být vidět na fotkách častěji a čím větší show a zmalování na tváří, tím větší extravagance v obličeji. Toto je úplně jemné číslo a až budu mít možnost, půjdu příště do většího cirkusu :).


A co Vy? Už jste se někdy namalovali tak, že byste takhle mohli jít třeba na karneval nebo svěřili jste se někdy do rukou těmto lidem, kteří na tváři kreslí divy? A už jste někdy měli na sobě bílou řasenku, která Vám udělá řasy, jak sněhové královně a fakt Vám je přebarví :)?

Mějte krásný večer a děkuji za všechny Vaše hezké komentáře a že tady chodíte :)! O víkendu jdu fotit outfit, tak se můžete brzo těšit na nějakou podzimní variaci :)! Theresa

10 komentářů :

  1. wow I love your make up! You've got talent:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much! Recounted my stylist. They were very handy!

      Vymazat
  2. Na nějaké focení určitě zajímavé líčení :) Hezky pasuje k tričku :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že tohle líčení je skvělé pro nějaké tématické focení. Extravagance je podle mě umění, nesmí to ale hraničit s kýčem. Ty máš moc pěknou tvář, mohla bys z fleku dělat fotomodelku (pokud už ji neděláš). Zajímavý post :)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  4. Such a beautiful makeup! You look gorgeous darling!
    XOXO
    Mari
    http://themarielement.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat
  5. Páni Teri, tebe to ale pristane! Vždy mi vyrazí tvoje líčenie dych,ale teraz?? som "padla na zadok"!:) Prekrásne!:)
    A na outfit sa už veľmi teším :)

    Krásny deň!:)
    xoxo

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, já prostě obdivuju každého, kdo umí takovéhle líčení. Já jsem ráda, že po letech líčení zvládám oční linku a trošku vykreslit stíny :D
    Srdečně zvu Terezko tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog na giveaway :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky krásné, ale neumím si představit, že bych takhle vyšla někam jinam než na dětskou oslavu nebo na karneval :)
    Zvu tě ke mně na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je dost krutý! Jsi děsně zajímavá slečna :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat