pátek 4. září 2015

Rty od Rimmelu aneb moje zkušenost s Lasting Finish Colour Rush

Krásné odpoledne, milé čtenářky! Dnešní odpolední příspěvek, je takový můj "rychlopříspěvek", se kterým jsem se s Vámi chtěla podívat blíž na tužky Lasting Finish Colour Rush od Rimmel London, které jsou věnované rtům pro intenzivní a dlouhotrvající barvu i samotný lesk. Já včera zrovna v drogérii popadla jednu z nich, a měla jsem chuť jim přijít na zoubek trošku víc, a zjistit, co jsou vůbec zač :).


Dneska jsem ji poprvé použila, a těšila se, jakou parádu na rtech vytvoří :). Chtěla jsem zjistit, jaké na rtech jsou, jestli mohu říct, že jsou lepší než lesk, a to mohu říct, že rozhodně. Já lesky na rty téměř moc nepoužívám, ale tyto tužky jsou spíše pojaté jako balzám, proto mám pocit, že mi rozhodně pusa po nich tolik nelepí :). Jelikož mám ráda přírodní efekt, svou první zkušenost mám tedy s odstínem Drive Me Nude, který Vaše rty pouze zvýrazní nepatrným leskem a dodá jim, ač se to nezdá, trošku více barvy, se kterou ale vypadají krásně přirozeně!




Chtěla jsem se Vás právě tímto příspěvkem zeptat, máte také zkušenost s těmito výrobky od Rimmelu :)? Už jste vyzkoušely nějaký jejich odstín? Pokud ano, budu se těšit na Vaše typy, který se Vám líbí nejvíce!

Krásný zbytek dne, užívejte si ještě trochy sluníčka :)! Theresa

17 komentářů :

  1. Ještě jsem nezkoušela, mám jen Color Butter od Astoru a ten mám moc ráda, možná pořídím časem nějaký odstín :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Já si věci poslední dobou kromě laků na nehty nekupuju. S těmi jsem moc spokojená, ale po své děsivé zkušenosti s jejich pudrem se ostatním věcem od nich vyhýbám. Jinak tuto pastelku mám taky, ale od Astoru a s tou jsem moc spokojená, tak doufám, že budeš taky i když máš jinou značku :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky krásko <3
    Rimmel jsem ještě nezkoušela, ale super tip, děkuji. Nedávno jsem si koupila v YR taky rtěnku v tužce a je to zázračný výrobek. Nemám ráda, přesně jak říkáš, takový ten nejpříjemný lepivý pocit co zanechávají lesky na rty. Když foukne vítr, tak je to potom fakt peklo! :D Na druhou stranu zase některé rtěnky rty hodně vysušují a nedělají moc pěkný efekt. Za to hydratační rtěnky v tužce, které slibují hydrataci jako balzámek,pigmentaci téměř jako rtěnka? No to je pecka! :-)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  4. Mám tyhle pastelky v několika odstínech od Astoru a je to paráda :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi nádherná! A pastelku od Rimmel ještě nemám, mám dvě od Astor a jsem s nimi maximálně spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, děkuji za skvělé typy :)! Já jsem na Astor ještě nevsadila, co se týče pastelek na rty, tak určitě vyzkouším :)!!

      Vymazat
  6. Rimmel není nic pro mě, mám od něj jen Stay Matte a nějaký lak možná, ale jinak preferuji jiné značky, přijde mi že už se úrovní srovnává s Miss Sporty....jen ty ceny má v porovnání s ní vyšší. :). Ale Maybelline je moje topka ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  7. Od Rimmelu mám kozmetiky dosť, ale tento rúž ešte nie. Vyzerá veľmi dobre, preferujem bledšie odtiene :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to byť super!:) Ja ale osobne nemám dosť dobré skúsenosti práve s takýmto typom rúžu :/ Vždy sa mi zlomí a nie najlepšie sa mi nanáša.

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Rúž v ceruzke som ešte nevyskúša .... ale akurát plánujem vymeniť svoje červené rúže za nejaký nude odtieň takže ďakujem za typ :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  10. jéj tá špírala ti hrozne sekne, kvalitné fotky máš , to sa mi páčí ;-)
    GOOD LUCK v blogovaní
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě jsem ji nezkoušela, ale na rtech je ta barva úžasná :) Líbí se mi ten jemný nude odstín, to je něco pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zkušenost nemám ale barva vypadá na rtech úžasně. A máš krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  13. Mam podobne od Astoru, tak mozna zkusim i tyto :)

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné fotky :) Taky mám pouze máslíčko od Astoru, ale tohle vypadá také dobře :)

    OdpovědětVymazat