čtvrtek 10. září 2015

Týdenní radosti

Krásný týden, milé čtenářky :)! Tento článek je úplně neplánový, tento týden jsem se těšila, že Vám tady hodím nějaký nafocený outfit, který už mám vymyšlený, ale neuskutečnilo se tak, nebo se doma kurýruji, jelikož jsem nemocná, a protože bych do objektivu spíše kýchala než se do něho dívala, těšte se tedy na něho v blízkých následujících dnech :)


Tento týden ležím teda především v posteli, teda až od úterka, a tak jsem si v průběhu těchto dní, kdy jsem marod, dělala takové menší radosti, popadala často do rukou foťák, a nyní Vám přináším spíše takový "miš maš" fotek, které jsem za tu dobu pořídila :).


Můj týden je převážně ovocný nebo mě bolí krk, nechce se mi nic jíst, a tak si dělám radost tím, co úplně nejvíc miluji :). I když jsem si myslela, že jahody už ke gustu nebudou, úžasný Lídl je má stále mezi ovocem, tak jsem popadla rovnou celý velký balík, protože byly nádherné :). Jahod není nikdy dost, a tak jsem je dávala všude, kde mě napadlo, dokonce jsem z nich udělala ovocný špíz :), který Vám povím, byl naprosto lahodný. A ještě, když to namáčíte do horké čokolády nebo do jogurtu s medem, stojí to více než za to :)!



Máte také rádi koktejly? Já je úplně zbožňuji :). Člověk do nich může dát to, co dům dá, co najde, a vždy je z toho ohromná lahůdka. Můj koktejl se skládal z trochy mléka, z banánů a pochutnala jsem si na něm hrozně moc :). Druhý den jsem dělala koktejl z ostružin, a ten byl snad ještě více lahodný, možná proto, že je přece trošku méně obvyklý než klasický banán, pro mě jsou ostružiny naprosto vzácné nebo si je užívám především jenom v létě, kdy je trhám rovnou do pusy ze zahrádky.



Jahod není nikdy dost, dejte si je odpoledne i jen tak ke svačině a s trochou hořké čokolády jsou spolu na mlsání úžasnou dvojkou :).


A malá novinka na závěr, na kterou se strašně těším až udělám pořádnou "review" :). Už jste slyšeli o zázračných koktejlech od Herbalife? Myslím si, že každý z Vás Herbalife zná, já měla od nich pár zdravých čokolád, tyčinek a různých takových sladkostí, a tentokrát konečně se těším až vyzkouším koktejl. Herbalife nabízí koktejly různých příchutí, já jsem si objednala vanilkový, rozhodně se může jíst na různé způsoby, můžete si ho namíchat spolu s Müsli, nebo do něho přidat klidně ovoce! Nejlepší ze všeho je s ním nahradit třeba snídani :).

Mějte krásný zbytek dne :)! Theresa

10 komentářů :

  1. Moc pěkné fotky! :) Všechno to čerstvé ovoce vypadá úžasně :3 The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  2. uuu, miluju ovoce, zrovna přemýšlím, že se dám na raw food, každopádně ho do jídleníčku chci zařadit mnooohem víc :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Takovýho ovoce! To je nádhera :) Hned bych si dala :) Jinak ostružiny mám vposlední době taky v oblibě, s jogurtem nebo s vanilkovou zmrzlinou :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny ty fotky ovoce jsou nádherné. Hlavně ty špízy!

    OdpovědětVymazat
  5. Skore uzdravenie zlato ♡
    Opat krasny clanok, ty nikdy nesklames! :)
    .. to su ale dobroty ♥.♥
    A o Herbalife som este nepocula, ale raa by som to niekedy vyskusala :)

    www.nikolaknazikova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Everything look so delicious! :)

    OdpovědětVymazat