pátek 16. září 2016

Odpoledne s "od všeho trochu"

Krásný den, milé čtenářky! Jak trávíte tohle to odpoledne? Já Vám v tom svém přináším svůj článek "od všeho trochu", protože jsem nevěděla, jaký příspěvek přinést po delší době, abych mohla přidávat články téměř zase pravidelně :-) Volila jsem tu nejjednodušší metodu, a to, navázat zcela normálně s pohodovým příspěvkem. Sluníčko mi svítí do oken, a k tomu jsem si vzala svou oblíbenou kávu. Taky se tak netěšíte z konce léta :-)?




Brzo Vám přinesu recenzi kromě na různé kosmetické výrobky na samotnou kávu :-). Taky milujete vůni kávy? Stačí Vám tzv. "nesca" nebo taky rády ochutnáte i pořádnou kávu? To já se teď těším z pravé kolumbijské kávy, která je k ulovení pouze ve Starbucks, a tak jsem si říkala, že Vás brzo nějakým příspěvkem navnadím na pořádnou kávu, kterou, pokud jste její labužníci, možná vyzkoušíte :-).


Jo a taky...! Abych nezapomněla, pořídila jsem nový mobil, který už teda mám u sebe nějaký pátek, ale i na něj jsem si smlsla, abych Vám udělala nějakou recenzi. Věřte mi nebo ne, vyměnila jsem "dobrovolně" iPhone za Huawei P8 Lite, a povím Vám, je skvostný..

Netajím se tím, že jako první jsem se koukala na samotný design, také ovšem kvalitu, a aby byl vhodný pro mě osobně i jako pro bloggerku :-). Jsem z něho nadšená, jako kdybych mu mohla dát všech pět plus, je velmi elegantní, krásný, v ruce vypadá žensky a drží se příjemně. Brzo o něm sepíši nějaký článek, myslím si, že si zaslouží být viděn na fotkách a už se těším až vymyslím, jak ho nafotím.


A jak trávíte odpoledne Vy :-)? Potrpíte si občas na chvilky při kávě? Jaká je Vaše oblíbená? Konečně mi už funguje instagram pro blog, pokud chcete, můžete mít příspěvky z první ruky i tam :-)!

Mějte krásný pátek a rovněž večer před ještě lepším víkendem :-).
Theresa

4 komentáře :

  1. Já mám taky Huawei, ale teda moc spokojená nejsem, tak jsem zvědavá na tvoje zkušenosti. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, perfektní fashion blog a dáváš si záležet na fotkách takže super. Mno červenej lak je top, koukám, že jedeme v podobné vlně. Beru odběr (jako Janina Pálková) a když koukneš ke mě popřípadě vezmeš taky odběr budu moc ráda. Těším se na další článek! Pěkný víkend přeju ;-)

    OdpovědětVymazat