pátek 7. října 2016

Novinkový post

Krásný podzimní pátek, mí milí čtenáři!

Dneska jsem se od rána už velmi těšila až Vám přidám další článek, předtím mě čekala přednáška na fakultě, kde se mi tuze nechtělo, protože v pátek odpoledne bych raději dělala spoustu jiných věcí, a krom toho počasí není zrovna taky dvakrát teplé a už cestou tam, jsem se viděla trochu zpět doma se svým oblíbeným čajem, hruška a zázvor, zkuste to taky, je výborný :-).

Teď se mi doma nahromadily nějaké věci, na které bych Vám chtěla napsat svůj názor, a protože jsem nestihla udělat článek s více mými oblíbenci, rozhodla jsem se ho zkrátit na tři produkty, zbytek Vás čeká příště a já už se teď nadšením třesu až Vám to předvedu. Troufnu si říct, že tyhle ty stojí fakt za vyzkoušení!

Ještě než se dostanu k samotným produktům, taky se Vám tak líbí tahle ta ručně vyrobená krabička? Tento úžasný box jsem dostala, je ručně vyrobený a nevím, co je víc "cute" než mít doma něco takového :-)



Vůbec se ho nemohu nabažit, je tak krásný a milý.. ale co je v něm teprve! Rozhodla jsem se kápnout na to pravé a konečně jsem si i já pořídila korektor, který mi sedl nejvíc a mohu ho doporučit s co nejvyšší jistotou, protože když zakryl moje kruhy pod očima, zakryje mnoho :-)!

Jestli máte problém jako já a trápí Vás například kruhy pod očima, ten budete chtít! Jelikož mám velmi brzké vstávání a jezdím do školy velmi brzo, moje oči nevypadají čile a neradují se z tak brzkého cestování, ale Catrice je opravdu perlou mezi všemi. Nenanáším ho jen pod své oči, ale všude, ke mi zrcadlo dává znamení a obličeji opravdu svědčí.


Poprvé, když jsem ho měla na svém obličeji, jsem plesala radostí, protože velmi pěkně působí. Nezaryl se mi ani do vrásek pod očima, velmi pěkně s nimi splynul a nepatrné vrásky pod očima... působí tak trochu sexy s kombinací s tímto korektorem, je zkrátka bombastický :-).

Radost číslo dvě - rozjasňovač očí! Povím Vám teda, trochu se bráním všem těm rozjasňovačům, co se trochu třpytí, velmi mám ráda "nude" barvy, které splynou s mým odstínem pokožky, ale teď jsem vyzkoušela něco nového a udělal mě nadšenou.


Co na něj říkáte? Rozjasňovač od Catrice Made to stay je výborným terčem na oční víčka, já jej použila místo stínů, dala jsem si ho dokonce bez báze a musím říct, že vydržel celý den. Nepatrně se tak trochu třpytí, po nanesení ho trochu rozmažu po víčkách a je opravdu k zamilování. Elegantní. Decentní. A přitom ženský.

A co teprve rtěnky Katy Perry? Taky je máte vyzkoušené? Já jsem teda nositel a hlavně milovník rtěnek a i když se červená stává mou favoritkou, neodpustila jsem si, nepořídit si taky nějakou "nenápadnou".




Na sobě Vám představuji odstín 45 něco mezi nude a růžovým odstínem barev. Když jsem ji nanesla poprvé, působila pro mě jako lesk na rty, myslím, svým odstínem, ale zamilovala jsem si ji na sto tisíc krát, protože na rozdíl od lesku se nelepí, vypadá skvostně a neurazí.




 S kombinací obou Catrice, rtěnka vypadá velmi přirozeně, co na to říkáte? Pustíte se taky do jednoho z mých oblíbenců? Bude to korektor či rozjasňovač od Catrice nebo dokonce Katy Perry :-)?

Mějte krásný pátek! Terez

16 komentářů :

  1. Gorgeous! You look lovely dear! I'm following you, hope you follow back :)
    xx

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekné fotky, a rúž ti pristane :) ten rozjasňovač Catrice mám aj ja, a je skvelý,obľúbila som si ho :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Mas to tu moc krasne a aj ty si krasna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné líčení, rtěnka je super :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten rúž ti pristane :) máš krásnu tvár aj pleť ( čo by som za to dala ) a krabička je skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Catrice ma v poslednej dobe veľmi prekvapuje kvalitou výrobkov. Rúž má krásny odtieň a aj ty si krásna! :)

    www.madein-slovakia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké přirozené líčení. Korektor Catrice jsem zatím nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzeráš krásne ! ♥ Rúž ti veľmi pristane :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ten rúž je naozaj božský veľmi sa mi paci ta jemná farba

    OdpovědětVymazat
  11. Boze mat tak perfektnu plet ako ty :OO :), mas perfektny blog, nechcela by si sa vzajomne sledovat?? :))

    OdpovědětVymazat
  12. Catrice má úžasné korektory. mám tuhý aj tento tekutý. Trochu sa mi však zdá, že zaliezajú do mini vrások okolo očí.
    Bianka

    OdpovědětVymazat