středa 18. ledna 2017

Novinka/Nenovinka od Ĺoréal plus ještě něco k tomu!

Krásný večer, milí čtenáři!

Ani nevíte, jak jsem se těšila za Vámi se svým dalším příspěvkem, který už měl prvoplánovaně přijít během Vánoc, protože jak uvidíte trochu na fotkách, nese lehce Vánoční atmosféru :-). Doufám, že jste si všichni užili Vánoce podle svých představ a strávili je v kruhu svých nejbližších, protože o tom to všechno je! Nechat se hýčkat svou rodinou, užít si své sourozence, nebo nechat se potulit svou drahou polovičkou :-)! A nejen o Vánocích, ale po celý Váš čas!

Teď jsem za půlkou svého úspěšně zdolaného zkouškového a povím Vám, je to prostě záhul :-). I ve třetím ročníku si při zkouškovém připadám vykulená jako všichni mladší prváci, je to vtipné ;-D!

Možná udělám brzy článek, i když jsme už trošku z Vánoc vyklouzli, o tom, co jsem našla pod stromečkem, protože si myslím, že nějaké nové recenze o depilačních strojích či jiné skvělé výbavě se hodí vždycky nebo já ten svůj pravý sháněla velmi dlouze!

Ale teď už k článku!

Zjistila jsem, že jsem asi trochu staromódní nebo tento make-up jsem v drogérii viděla poprvé, a to mám přitom pocit, že tam koukám víc než dost.


Co říkáte na makeupy od Ĺoréal Paris? Máte je rádi? Já jako starý makeupový klasik, sahám vždycky po Dermacolu a teď jsem se rozhodla, lehce odvést od Dermacolu pozornost. 

Na sobě Vám představuji, možná ne úplně nový oříšek od Ĺoreál Paris, avšak pro mé oči, prvně spatřen make - up Infallible. Ulovila jsem ho v Ostravě v novém obrovitánském Rosmannu v Karolíně, který je vážně pastvou pro oči snad pro každou ženu! Já snad nikde neviděla větší! Dlouho jsem nad ním zvažovala, protože mám pocit, že mne vždy brzdí ta velká zářivá světla a já mám potom pocit, že sahám po úplně špatném odstínu a typu. Nicméně, tester i po delší době na ruce vypadal velmi lákavě - a tak stačila delší chvíle, a byl můj!


Pyšní se výdrží až 24 hodin a je pravda, že to si nejsem tak jistá :-). Je pravdou, že jsem ještě nikde nenocovala s tímto makeupem a odhadovala bych, že jsem ho měla na sobě nejdéle něco přes dvanáct hodin :-). Do té doby, alespoň na mě, držel úplně skvěle.


Mám ráda tekuté makeupy, ne moc, ale lehce, a na ruce mi velmi vyhovoval. Do kůže se v drogérii moc nevpil, lehké nedostatky jsem mu odpustila :-). Design působí skvěle, mám velmi ráda skleněné balení, protože, když ho nanesete někde na veřejnosti nebo spíše před někým, působí elegantně a díky pumpičce nezapatlá moc toho okolo.



Na obličeji zblízka, vypadá velmi přirozeně... Já jsem již někde psala, že jsem typ, který má výrazné kruhy pod očima a bez korektoru se občas nepohnu z místa. Tady jsem si korektor odpustila, abyste viděly, že kruhy úplně nezmizly, ale také se velmi neoznačily. 

Někde se mi dostalo, že některým se tento makeup vrývá do vrásek, a nejsou jeho nadšencem, ať tady nepěji jenom chválu. Za mě musím povědět, že lehce ho ve vráskách vidím, ale to si musím nasadit brýle :-), ale nevadí mi to.. Když se totiž trochu zamyslím, mám pocit, že nepatrné vrásky na ženě kolem očí, když se zasměje, jsou tak trochu sexy ;-).


Z dálky je ideální a hádám, že každá žena, která se spokojí s víc než průměrným makeupem, ale ne stoprocentním, by s ním nepohrdla ;-).

A co Vy? Máte zkušenost s makeupy od Ĺoréal Paris? Zajímají mne velmi Vaše názory :-)!

Abych pravdu řekla, trochu jsem se chtěla pochlubit... Kamarádka mne navedla na Doller! Když jsem ho poprvé viděla, trochu mne odrazovalo, že všechno si  v něm budu muset řídit já sama... ale v tom protipólu, jak uvádí Doller, není být špatné, strůjcem svého času :-)! Napadlo mne v brzkých dnech, Vám udělat na tento skvost samotný článek ;-).



Nelekněte se, že mám v diáři Štědrý den o dva dny dřív, víte, já jich tak trochu měla víc!


Velmi se těším na Vaše názory a komentáře! Jak jste na tom s makeupy? Máte svůj oblíbený? Budu ráda za každý Váš typ! A co Doller? Už ho máte? Je SKVĚLÝ!

Mějte se krásně a buďte zdraví nebo já teď bojuji s chřipkou!
Krásný večer, Terez

INSTAGRAM

19 komentářů :

  1. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja už dlhšie používam True Match a som s ním veľmi spokojná :)
    myslím, že tento ti skvele sedí, ale máš aj krásnu pleť,takže ti netreba veľa :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. I've never tried this make up dear!
    Thanks for your review <3


    www.luciagallegoblog.com

    OdpovědětVymazat
  4. You are so beautiful Dear:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Juu ten make-up znám a musím říct že na to, že je to drogérkovej produkt byl perfektní ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. looks great, I have been meaning to try it :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tento make-up na mňa pôsobí veľmi dobre! :) Vyzerá prirodzene /aspoň podľa fotiek/ a čo som sa dozvedela z tvojho článku, aj dobrá výdrž.. keď spotrebujem tie čo mám doma, dám mu šancu! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Poslední dobou mám ráda jemné tónovací krémy, takže žádný make-up. Jen lehký tónovací krém, který přepudruji a hotovo. Spíš se pak zaměřím na výraznější oči :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. Máš úplne nádherné fotky, celý look sa mi veľmi páči a o Dolleri snívam : )

    OdpovědětVymazat
  10. Ja viac preferujem make-upy od Rimmel, ale tento vyzerá veľmi dobre, aspoň teda na tebe!:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
  11. Skvelý post. Makeup ti pristane . :)

    OdpovědětVymazat
  12. od Lorealu som ešte žiaden makeup nemala, používam väčšinou Rimmel, ale tento vyzerá fakt super :) Mala som aj od Maybelline, ale nejako sa mi neosvedčil
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  13. tak už vím, jaký makeup si příště ponesu domů :)

    OdpovědětVymazat
  14. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? Let me know on my blog.

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    OdpovědětVymazat
  15. Thank you for the Review.
    Would you like to follow each other?
    Let me know with a comment on my blog.
    Have a great day.
    Kiss
    http://www.swisstwins.ch/

    OdpovědětVymazat
  16. Beautiful photos and makeup *_*

    I follow you. Kisses from Croatia,

    What's up, Ivy?
    What's up, Ivy?
    ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡❤❤

    OdpovědětVymazat
  17. Nad Dollerem jsem hodně přemýšlela, ale nakonec mi nevyhovovalo, že není datovaný, nejsou tam svátky...To já od diáře prostě potřebuju, no :(

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat