sobota 3. března 2018

Havlíkův přírodní zázrak

Krásný den, moji milí čtenáři :)!

Že nevíte, o čem bude dnešní článek? Určitě netušíte, ale když se podíváte na záplavu fotek - a těch, že je! pochopíte, o co se jedná a čím jsem naprosto unešena.

Tady, k nám do Ostravy, se doslova donesl poklad - a to Havlíková apotéka! Určitě víte, o čem mluvím, možná s ní někteří máte zkušenosti, už jste použily někdy tuhle přírodní kosmetiku? Já abych pravdu řekla, poprvé! Z internetu mě moc nenapadlo ji objednat, i když jsem o ní slyšela a viděla ji spousty krát, ale teď, co se u nás otevřela - Havlíková apotéka, jsem se jí nechala maximálně unést. Rok 1928. No řekněte! Už tohle Vás musí pozvednout, si ji prostě pořídit!



Já teda, abych pravdu řekla, Vám dnes neprozradím žádnou z recenzí, protože ji ještě nemám natolik odzkoušenou a hlavně, chtěla bych přinést článek úplně zcela samostatný - výjimečný, na každý z produktů, které jsem si pořídila.

Český lékarník, PhMr. Karel Havlík - to je on, moji milí! Tento úžasný pán se nám postaral u tuto přírodní bio kosmetiku, a který zastával názor, že příroda je to nejvíc, co nás může zkrášlit :). Není to úžasný?
Tento pán vyráběl kosmetiku dle svých vlastních receptů, přírodních surovin, které si jen on sám vybíral. Myslím si, že s obdivem a respektem, můžeme tuto kosmetiku testovat a doporučovat ji dalším ženám :).



Teď Vám v článku představím pouze produkty, které jsem si ulovila :). Jedním z nich je čistící pleťová maska. Maska je určená pro ranní používání, na krabičce, která je mimo jiné úplně úžasná, je napsáno, tří minutová. Je určena pro normální a smíšenou pleť, v obchodě měli ale masku i pro velmi suchou pleť, takže i Vy, co máte pleť suší, si v obchodě přijdete na své.
Četla jsem, že konzistence masky je velmi jemná, krémová a samozřejmě, že její parfemace je čistě bylinková :). Moc se těším, až ji otevřu. Potom Vám v článku sepíši všechny detaily, včetně fotografií, nanesení, už teď se z toho vyťěšuji :)...



A druhým kouzelným produktem, který mám doma, je BIO avokádovy olej. Zcela přírodní olej - bez kapky přidané chemie navíc, čerstvě stáčený, není to všechno úplně bombastický? Až neuvěřitelný... Tento olej mi doporučila moje kamarádka, která už ho odzkoušela, je naprosto výjimečný a i o něm Vás budu informovat.
Moje pleť je místy suší, tento olej je určený přímo pro takový typ pleti, už se těším až jej vyzkouším. Četla jsem, že olejíček můžete použít i na krk, dekolt, pro péči o vlasy, ale i nehty.
Jsem na něj neskutečně zvědavá, přemýšlím, jestli nějaké produkty ve mně budily takovou zvědavost, jako právě Havlíková kosmetika!





Jsem moc zvědavá na Vaše komentáře, nejvíc na to, jestli už jste Havlíkovou kosmetiku zkoušely? Jste s ní spokojení? Co na ni říkáte, taky Vás tak ohromila už jen tím, že si ji nesete domů? Těším se na Vaše komentáře!

11 komentářů :

  1. Great post dear! Have a lovely weekend! xx

    Vildana from Living Like V

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle kosmetika je dokonalá. Taky jsem už něco málo vyzkoušela a byla jsem velmi spokojená. Těším se na recenze. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já je budu kromě jedné všechny prodávat na Vinted :) já je nevyužiju tak nechci aby mi ležely doma

    OdpovědětVymazat
  4. Havlíkovu apotéku chci vyzkoušet už dlouho, ale vždycky mě odradí cena :(

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  5. já z Havlíkovy apotéky ještě nic nezkoušela, ale už dlouho pokukuji po nějakém krému, tak dej určitě vědět, až je vyzkoušíš :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyto produkty bych chtěla vyzkoušet. Zatím se ale snažím dopoužívat vše, co mám doma. Těším se na recenzi :) JANISTEA

    OdpovědětVymazat
  7. Na tu čistící masku jsem tam zrovna včera koukala a rozhodovala se, ale nakonec jsem si ji nevzala, tak jsem zvědavá jak dopadne u tebe a pak bych jí třeba vyzkoušela taky :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  8. Abych řekla pravdu o takové kosmetice jsem ještě neslyšela, ale možná nějaká z mých kamarádek něco podobného používá. Ale když je to zcela přírodní produkt, to musí stát docela dost. Ráda bych si to koupila, ale taková malinká věc bude asi moc drahá...

    OdpovědětVymazat


  9. Hermes handbags Luxury Genuine Leather Bags. If you have ever drooled over the gorgeous and exquisite Handbags available in any outlet, you would love to own one. The existing counterfeit Christian Doir Handbags available in this website include classy and sophisticated Monogram Canvas leather handbags which come in colours like white, black, brown and blue. You can also choose from Rolex Watches of Kelly bags which come with more luxurious colours and designs.

    OdpovědětVymazat
  10. Dámské doplňky
    Dámské doplňky
    Dámské doplňky od MOHITO
    Kabelky, deštníky, boty, sluneční brýle, peněženky, sponky, gumičky do vlasů a mnoho dalších dámských doplňků najdete v MOHITO. Různé barvy a styly doplňků vám umožní vybrat si dokonalé produkty, které budou odpovídat vašemu stylu. Ať už jste příznivcem minimalismu, nebo naopak, máme pro vás módní a ženské doplňky, které si zamilujete!

    OdpovědětVymazat