pondělí 24. srpna 2015

Nestárnoucí rudá záře od Essence THE GEL NAILS POLISH

Taky propadáte výrazným barvám na rukou, zvlášť odstínům červené, a i když je to, dá se říct, taková ta klasika :), nebojíte se ji nosit často? Pokud ano, já jsem právě ta, která je doslova známá a pověstná červenými nehty, a jsem schopná je nosit k mnoha outfitům, ta barva je prostě skvělá :).


Ač doma vlastním několik druhů těchto odstínů od různých značek, jako je Maybelline, Dermacol se sedmi denní výdrží, rozhodla jsem se teď vyfotit odstín červené od Essence, jelikož má na rozdíl od ostatních gelovou strukturu. Nebo spíše, nějaký její základ :). Je to Essence The gel nail polish, a názory na něho jsou různé :).

Já jsem s ním úplně spokojená :). Gelový účel sice není stoprocentní, řekla bych, že toto plní zhruba ze své poloviny, ale co se týká například nanesení, lakování, schnutí, výdrže, dávám mu pět hvězdiček :). Mně osobně sedí snad více než laky od Dermacolu, a s těmi mám zkušenost spolu s Gabriellou Salvete asi největší. Krom toho jsem strašně dlouho sháněla barvu, která má odstín trochu matnější červené, a ne úplně razicí, protože tu druhou možnost doma splňují všechny mé odstíny červené :). Možná to je právě tím, že tento Essence má lehký náznak gelu, tak se mi tato barva zdá na rukou sympatická :).




A co Vy :)? Nosíte červenou rády? S čím ji nejraději kombinujete? Já ji miluji třeba s bílou, černou, ale i s doplňky zlaté!

8 komentářů :

  1. jéé, ten bonbónek x) a já zrovna držím hladovku! i ty jedna! :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Táto farba vyzerá na nechtoch vážne skvelo!
    Inak, máš veľmi pekný blog - pridávam sa medzi pravidelných čitateľov ;)

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  3. krásný lak, červené nehty mám nejradši :)

    zrovna jsem narazila na tvůj blog a moc se mi líbí, pěkné fotky, hned musím dát odběr! :)
    a zvu tě k sobě na giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ten samý a už se hrozně těším, až ho budu nosit na podzim :) Nechceš se vzájemně sledovat? Tvůj blog se mi moc líbí :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barvička, já z téhle řady miluju hlavně ten top coat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super barvička :) Já miluju červenou v kobinaci s navy modrou a bílou barvou! Je to naprosto TOP <3
    Mám ráda tmavý,karmínový lak od miss sporty.
    www.iamclarella.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Přijde mi, že teď v létě vidím na nehtech nejčastěji u dalších lidí červené nehty :) zrovna i já je mám nalakované na červeno

    OdpovědětVymazat