středa 10. ledna 2018

#MYMORNING #MYLOOK

Krásný den Vám, mým milým čtenářům :),

rozhodla jsem se dneska přispět tak trošku ve smyslu dva v jednom, a v jednom příspěvku přináším moje ráno a můj denní look, kde jsem Vám chtěla představit svůj celkem nový make-up, ale přece od jeho novoty ho trošku ubylo, ale to vůbec nevadí, tak to pojďme vzít jedním tahem :).

Trošku jsem Vás, milovníky kávy, chtěla nakopnout do té nejúžasnější chutě, kterou ráno můžete pod nosem cítit a kterou můžete vnímat, a proto jsem chtěla trošku okořenit příspěvek mým denním sobotním ránem.


Já jsem fanoušek kávy, a proto jsem Vám některým chtěla napsat "stárbaxové" doporučení, uvozovky proto, protože každý víme, že se jedná o Starbucks :).

Šest tisíc stop - rovně nahoru. Takto jednou větou vystihují profesionální milovníci kávy recenze a doporučení pro tuto chuťovku :). Je to jednoduché, protože na vrcholu ve velkolepých Andách, v drsné krajině schnoucí sopky, je místo, kde nejlépe kávová zrna v Kolumbii ráda rostou. A krásně také doplňují, že tento kolumbijský zázrak vybuchne na patře s šťavnatým pocitem a mohutnými příchutěmi, svědectvím o vytrvalém bohatství sopečných půd. Jeho pozoruhodná povrchová úprava, suchá s náznaky ořechů, zvedá tuto vynikající kávu do své vlastní třídy.

Tak co, navnadila jsem Vás? Až budete ve Starbucks, přikládám také její vzhled, abyste věděli, po čem sáhnout aniž byste u toho přemýšleli :).



A samozřejmě, ke dobré kávě musí přijít skvělá sobotní snídaně, a jestli Vás nebaví si snídani dlouho připravovat, pokud Vám ji třeba Vaše drahá polovička nepřipraví, tak není nad to, do Vaší oblíbené misky, skleničky nasypat Váš oblíbený jogurt (já mám nejradši bílý z Lídlu), do něj müsli a na to ovoce! A musím říct, že recept to je zcela jednoduchý :), a hlavně, během pěti minut máte snídani, která je blahem ne pro jedno oko a ne pro jednu fotku, doslova hollywoodskou! Takže si ji o víkendu moc užijte :)!




#MYDAYLOOK

Holky! Taky milujete, když Vám make-up padne k Vaší pleti a hlavně je zcela přirozený? Přesně takový Vám přináším :). Já jsem v make-upech trošku víc vybíravá a na pleť si dávám kvalitní make-up, a teď jsem dala přednost právě Max Factor!



Konzistence je naprosto perfektní, mám ráda tekuté make-upy, můžete si vybrat z několika odstínu a co je úplně nejlepší, snadno se roztírá na houbičce i štětci.
Jeho nevýhodou akorát bude, že nebude pro mastnější pleť, aspoň za mě, protože já osobně mám pleť suchou a slyšela jsem, že někteří, kterým se pleť více mastí, se po něm víc lesknou. Ale pokud na něj nanesete i Vy nějaký pudr, myslím, že i Vy byste si ho mohly dovolit :)!
Já osobně pudr už nenanáším nebo se pyšní kombinací tří v jedné, a to je báze plus korektor plus make-up a to Vám povím, je obrovská výhoda nebo v koupelně jste o pár minut míň :)

Mně osobně, jak vidíte na níže daných fotkách, se nezarývá ani do pleti a to jsem ho měla už nějakou dobu od rána na sobě a fotky jsou foceny odpoledne :), takže i výdrž je opravdu na jedničku a nemusíte brát nikde žádný make-up s sebou :).



Takže za mě JO :)! Vím, že jeho cena je trošku vyšší, ale pokud budete pozorně koukat, najdete ho občas v akčních cenách a to nejlépe v Rosmannu, kde tuto kosmetiku právě mají.

A co Vy? Jaká jsou Vaše rána? Taky máte rádi kávu, dáváte přednost dobré kávě nebo raději čaji? A jak jste na tom s make-upy Vy? Já jsem docela zvědavá, takže se těším na Vaše doporučení!

14 komentářů :

  1. Makeup vizerá skvelo! Mimochodom, máš krásny blog ♥

    Nana

    ddalginanabeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda kávu moc nepiju, ale ta snídaně vypadá dokonale. Taky mám ráda jogurty, müsli a ovoce. Makeup vypadá moc hezky. Akorát i já bych se po něm leskla, protože nemám suchou pleť.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ciao cara, comoplimenti sei bellissima :)
    Se hai il piacere di visitare il mio blog e seguirci a vicenda possiamo essere grandi amici blogger!
    mylovecosmetics.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  4. Amazing post and fantastic photos dear!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  5. Tie raňajky vyzerajú úžasne :) Make-up ma veľmi zaujal, ešte som myslím Max Factor ani neskúšala

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Já piju kávu pouze v posledním týdnu před ústníma (matura) a v posledním týdnu ve zkouškovém :D :D Jinak dávám ráno přednost čaji :) Vůbec se nemaluju, tobě to ale moc sekne! :) A krásné fotky ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  7. Ak ráno vstávam do školy, tak nestíham nič, len si urobiť kávu a čaj, ani sa nemaľujem :D Ale pokiaľ mám ráno čas, tak si rada posedím pri káve a pripravím nejaké fajnové raňajky.
    Od Starbucksu mám doma inú, teraz si nespomeniem akú kávu, ale je tiež fajnová :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. Ta snídaně vypadá úžasně, ale asi bych to každý den nestíhala:D. Moc pěkný článek!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  9. Great post dear :)
    i following you, visit my blog♥
    janalukic.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Nice post. I understand some words in your language. The pictures are awesome ☺

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi ti to pristane! :) A vďaka za skvelý tip na make-up, presne taký hľadám. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pekný článok a tiež milujem starbucks :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  13. Moje ráno nie je ránom, pokiaľ nevypijem šálku kávy! :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat