sobota 17. února 2018

Inspirace: jaro s kouskem elegance :)

Krásný den, moji milý čtenáři,
dneska jsem se snažila Vám přinést článek módní inspirace pro konečně blížící se jaro, a já protože se na něho moc těším, už teď plánuji, které kousky by mi v mém šatníku neměly chybět, a kdo ví, možná Vás inspiruji podobným směrem a těším se z toho s Vámi.
Blíží se jaro a já věřím, že nejsem jediná žena, která s ním dostává chuť, být v něm hvězdou ulic a svou osobnost projevit v nošení outfitů, ve kterých se cítíme sebevědomě a žensky :). Letos jsem si dala za předsevzetí, že si do skříně pořídím alespoň jeden elegantní overal. Pokud čtete můj blog, možná poznáte můj styl, a já se nebojím ani v tomto případě zůstat u černé a prosadit ji opět do své skříně :).


Elegantní, černý, stylový, nadčasový, božský a přitom jednoduchý! Pojďte do toho se mnou a nebojte se zařadit tento módní trend do svých milých kousků, já jsem za to, že mix černé a elegance je doslova nesmrtelný, že overaly budou pořád na módním výsluní, a že každá žena se v něm dočká pochvaly, obsahující ne jeden superlativ :).

Myslím si, že overal je ten styl, ve kterém můžete vyjít do divadla i společenskou událost, skoro bych si troufla říct, že jsou ikonou módního luxusu a hitem každé nové přicházející sezóny… Nejsou famózní? Umí zapůsobit na každé ženě, jsou k povšimnutí, a to my ženy umíme právě ocenit.
Líbí se mi, jak jsou univerzální, a že každá žena, si může vybrat ne jeden podle svého gusta, typu postavy, stylu, kterému dává přednost, že nemusíte přemýšlet před skříní, co na sebe do divadla, párty nebo v čem okouzlíte kolegy na akci v práci, a že si ho vlastně můžete vzít i za rok, protože si troufnu říct, ony v módě vůbec nestárnou :).
A protože my ženy si užíváme i veškerou kombinaci s ním, můžeme se vyblbnout například v typu bot, kdy díky jednoduchému overalu už nemusíme sázet na jednoduchost a můžeme si dovolit mít výraznější styl botek!
Černé nikdy nevymizí z módy, ať jsou svůdně černě elegantní, ať jsou sexy dráždivé, ať jsou poutavě stříbrné. Jsme ženy, můžeme si nekonečně vybírat, není to skvělé :)? Zvolit svůdné prostřední by nebylo vůbec od věcí, s overalem by vynikly, stejně jako bych byla za stříbrnou barvu, kde by naopak overal byl dominantou celého topu, nemyslíte :)?


Nezapomeňte, že černá barva zůstane vždy v kurzu, že v ní ohromíte, že v ní uhrančíte, že vždy v ní vyjádříte svou ženskost. Že díky ní můžete vsadit na výrazné doplňky, že s overalem budete za dámu v různých situacích, že se blíží teplé období a overal Vám v něm poskytne maximální pohodlí :)!

Zdroje obrázků:  dhgate.com   otto-shop.cz • hitmoda.cz • casnaboty.cz

9 komentářů :

  1. Tak mne se ty overaly třeba moc líbí, ale myslím si, že já osobně bych v tom vypadala jak debil :D

    OdpovědětVymazat
  2. Overaly se mi taky líbí, akorát jsem trošičku na veselejší barvičky a černé kousky oblečení se u mě v šatníku moc nenajdou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Overal není úplně na můj typ postavy, ale někomu hrozně sluší...

    OdpovědětVymazat
  4. Čierna farba je moja naj, overaly majú krásne strihy a tie topánky...jedna láska. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Lindas inspirações!

    Bjokas da Vaci :*
    https://blogpapodeesmalte.blogspot.com.br

    OdpovědětVymazat
  6. No nějaký ten overal mě hodně láká :)

    OdpovědětVymazat


  7. Hermes handbags Luxury Genuine Leather Bags. If you have ever drooled over the gorgeous and exquisite Handbags available in any outlet, you would love to own one. The existing counterfeit Christian Doir Handbags available in this website include classy and sophisticated Monogram Canvas leather handbags which come in colours like white, black, brown and blue. You can also choose from Rolex Watches of Kelly bags which come with more luxurious colours and designs.

    OdpovědětVymazat