neděle 4. února 2018

Od všeho trošku.

Krásný den Vám všem :)!

Dnes u nás na Moravě v pochmurném celku upršeném dni, až se mi stýská po jaru! Dnes tak trošku "od všeho trošku" neboť se mi nahromadila v notebooku hromádka fotek, které bych chtěla dát do jednoho článku.

Toto je moje hromádka nejmilejších svetrů, které jsem si nedávno třídila, a chtěla trošku ukázat, ať se nebojíte světlých barev, zvlášť v tomto zimním období! Já zbožňuji tmavé barvy, jsem okouzlena odstínem každé z šedých a černé, ale světlé svetříky jsou božské, co na ně říkáte? Máte rádi světlé barvy? Pro zvlášť v zimě mi připadají kouzelné, neboť je mám nějak spojené se zimním obdobím, ale taky eleganci a něžnosti...:) Jsou takové "cute" jak se říká :).


Od světlých barviček k těm svůdně tmavým, co říkáte na značku Calvin Klein? Máte už od ní něco? Moje hromádky zrovna neobsahují všechno z těchto značek, mám snad nějaké to tričko a chtěla jsem Vám hlavně ukázat tento božský parfém! Je famózní, jeho cena není ani nejvyšší, ulovíte ho bez problému do tisícovky, a to musím povědět, že když budete šikovní i v podstatě za nižší cenu :).




Holky, design fantastický, okatý, k nakousnutí :). Mám ráda matné věci, líbí se mi jeho matný vzhled, to je mi sympatické, velikost, tvar, jednoduchost v eleganci, co musíte mít na své z poliček.

Pokud jste fanoušky kořeněných, svěžích, svůdných, elegantních, uhrančivých a ne sladkých vůní, necháte se jim unést stejně jako já... Už s ním máte některá zkušenost?


A teď už v poslední řadě jsem Vám chtěla ukázat jeden z famózních odstínu červených palet od Douglas. Už ho vlastním trošku déle a abych pravdu řekla, možná mu budu věnovat článek ještě jeden, protože by si zasloužil samostatnou pozornost :)



Mrzí mě, že Vám ho zatím nemůžu představit detailněji než na těchto dvou fotkách, ale věřte mi, zaslouží si detaily :)! Proto ho můžete čekat brzy v jednom z dalších článků o kosmetice. Upřednostňuji ho proto, protože je to snad první matná rtěnka na rty, která se neobtiskuje! Testovala jsem ho víckrát, a musím říct, že vypadá opravdu skvěle, když pijete vínko a na skleničce nenecháte za sebou obtisk Vašich rtů. Budí pozornost :)... o tom žádná!



A věřím, že téměř každá z Vás považuje za své "favourite" červené laky na nehty, červené spodní prádlo, červené doplňky, jako např., já nedám dopustit na svůj červený, na sluníčku třpytivý obal na mobil! Proto o něm víc v dalším článku, jeho nanesení, délce trvání, parádě co způsobí, o chvilku v blogovém postu :)!


Krásnou pohádkovou neděli Vám všem a těším se na Vaše komentáře! Jaký je Vás neoblíbenější parfém? Taky si užíváte, když konečně natrefíte na něco, co Vám padne? :)

Krásný den a mnohem víc! 

11 komentářů :

  1. Ten červený odstín ti moc sluší :)
    Já asi nejoblíbenější parfém úplně nemám, střídám jich třeba 6, pak najdu zase nějaký nový, který mi zavoní a koupím si ho. Takhle to jde pořád dokola :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. In love with your flatlays.
    Youtube: https://goo.gl/C5MYWu
    Blog: http://www.easys-tyle.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín té rtěnky je totální pecka a hrozně ti sluší:). Ten parfém vypadá úžasně!
    Měj se krásně!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odstín rtěnky je naprosto božíí!

    OdpovědětVymazat
  5. Od CK je pro mě the beast One ♥ Ten pánský tón se mi moc líbí, byla to vlastně jediná Unisex vůně kterou jsem kdy měla...

    OdpovědětVymazat
  6. Hello dear, great post.
    I really like Calvin Klein!

    My Tester Mania

    OdpovědětVymazat
  7. Ta červená rtěnka je božská!!! Vůně od CK moc neznám, ale očuchám si jí :). BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Such cool haul. Greetings! I love your makeup, you look so pretty.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne farby! Obdivujem výraznú farbu rúžu. :) Je vážne nádherný.

    OdpovědětVymazat
  10. amazing products. I love it ♥


    Beijinhos
    n. // www.fashionjacket.com.br

    OdpovědětVymazat
  11. Odstín rtěnky je perfektní, moc ti to sluší :)
    Calvin Klein značku mám ráda, mám od ní spodní prádlu a jednu sportovku. Parfém vypadá moc zajímavě! :)

    Elis
    http://fragmentsfrommylife.blog.cz/

    OdpovědětVymazat